Print
Ny børnekanal - DR Ultra

Ny børnekanal - DR Ultra afløser DR Update

DR Ultra henvender sig til de større børn i alderen 7-12 år. Her vil der også være plads til det sjove og det legesyge, men kanalen vil også tage livtag med mere alvorlige emner, som tager udgangspunkt i børnenes egen hverdag. DR Ultra bliver derfor det naturlige hjemsted for DRs nye satsning med nyheder for børn, 'Ultra Nyt'. Her vil redaktionen tage de mest relevante nyheder - store som små - og give dem til børnene i et sprog, de kan forstå. Det kan være en historie, der påvirker deres dagligdag, skole eller fritid. Men det kan også være de historier, som er så store, at børnene hører om dem andre steder og måske har behov for at få dem sat ind i en sammenhæng.

"Der er kæmpestor forskel på at lave tv til de alleryngste og så til skolebørn. Med to børnekanaler kan vi både lave et rigtig godt og trygt tilbud til de mindste og samtidig løfte de ambitioner, vi har om at engagere de større børn i deres eget og hinandens liv og gøre en positiv forskel i forhold til de udfordringer, som børnene oplever i deres hverdag," siger Kirstine Vinderskov, der er kanalchef på DR Ultra og DR Ramasjang.

Lanceringen af DRs nye kanaler betyder samtidig, at seerne har måttet sige farvel til DR HD og fra den 4. marts også til nyhedskanalen DR Update.
Tilbage