Print
Spændende forår i vente for medlemmer i Biersted Antenneforening
SPÆNDENDE FORÅR I VENTE FOR MEDLEMMER I BIERSTED ANTENNEFORENING
 
Kære Biersted Borger.
 
Hold øje med Jeres postkasse inden for de næste 14 dage. Vi kan love at der er godt nyt fra Biersted Antenneforening - jeres lokale leverandør. Der vil også være en dato, hvor du kan komme ned i Dagli´ Brugsen Biersted. Her vil Biersted Antenneforening og YouSee vise dig, hvilke nye muligheder og fordele du har som medlem af Biersted Antenneforening. 
 
En investering på 3 millioner i Biersted Antenneforenings net er snart færdig. Det betyder at et meget spændende forår er i vente for medlemmerne, og vi kan allerede nu løfte sløret for de første nyheder.
 
Biersted Antenneforening og YouSee tilbyder en unik Bland Selv-løsning, så du selv kan vælge, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester du vil have i din tv-pakke. Vi har et stort udvalg af danske og udenlandske tv-kanaler og alle de bedste streamingtjenester som HBO Nordic, Viasat Film og C More, Den danske filmskat og Min Bio, så du altid har adgang til en lang række programmer inden for nyheder, sport, kultur, film, serier og meget mere. Du kan frit udskifte dine kanaler og streamingtjenester, når det passer dig – uden det koster ekstra. Og samtidig fravælge det du ikke ønsker at se. 
Kom også og se den nye 4K TV-boks, med optagelser i skyen, masser af arkiv, start forfra, spol, sæt på pause. m.m. til en pris på kun 30 kr. om måneden. 
 
Senere på foråret er der på Bredbåndssiden virkelig også spændende nyheder på vej fra Biersted Antenne forening: 1000 MB internet og symmetriske hastigheder. Alt sammen til priser der tåler sammenligning med øvrige udbydere. Dette er bare nogle af nyhederne, og der kommer flere. 
 
Vi håber at mange vil tage godt imod de nye muligheder.Tilbage